Spet v nakupe, tokrat po darilo za fanta

Kdaj po darilo?
Novo leto je komaj mimo, pa že ima vaš fant rojstni dan! Eh, kako nesrečni morajo biti tisti, ki so rojeni konec leta ali takoj v njegovem začetku. Obiskovalci, ki jih povabijo na praznovanje, jim gotovo z veseljem združijo darilo v enega in privarčujejo. Oni pa se morajo veseliti – samo enega darila! To vendar ni pravično.darilo za moškega 
Osebno poznam že ducat otrok, ki so se rodili na silvestrovo ali novega leta dan. In verjemite mi, niso pretirano srečni, če dobijo samo eno darilo. Zato dobro razmislite kako jih boste obdarovali za ta poseben praznik.

Moški so nori na avte, ampak ne vsi

Moški so pač moški. Večno otroci, njihove igrače pa se skozi leta spreminjajo. Pa niti ni nujno, da zelo. Predvsem se dražijo. Najprej so zadovoljni z avtomobilčkom iz čokoladnega jajčka, potem z majcenimi avtomobilčki, ki jih vozijo po celem stanovanju, pa v leseno ali plastično garažo, potem z avtomobilčki, ki jih sami sestavijo iz Lego kock, kasneje pa si že omislijo avto na daljinsko upravljanje in seveda, ko je le mogoče, računalniško konzolo, za igranje simulacijo avtomobilske vožnje. In sedaj pridejo na vrsto najdražje igračke, tisti pravi avtomobili, ki seveda stanejo največ. Ste opazili? Vse je večje in dražje in bolj komplicirano, ampak igrača je ostala ista. Kot je bilo rečeno že v podnaslovu, niso vsi moški enaki. Zato avtomobil ali avtomobilček, ne bo pravo darilo za vsakega.
Darilo za vašega fanta mora biti seveda priložnosti primerno. Poleg tega pazite tudi na to, kje mu ga boste podarili. Če gre za karte za nogometno tekmo, je primerno, če mu jih podarite pred prijatelji, če gre za kaj bolj intimnega, pa naj ga zjutraj čaka na mizi, ko bo prišel na zajtrk. No, le iz postelje se boste morale spraviti tisto jutri pred njim ali pa mu darilo pripraviti že tik pred spanjem.

darilo za fanta
Darilo za fanta lahko kupite preko spleta ali v trgovini. Da se ne bi preveč ukvarjali s tem, kakšno darilo je primerno, je najbolj najprej pobrskati po spletu. Možnosti je zares veliko – od bolj zabavnih, kot je žirafa za pivo ali kakšne posebne vrste piva, do tistih malo manj zabavnih, kot je kakšna dobra knjiga, če seveda rad bere. Sicer ga v tem primeru ne boste pridobile na svojo stran, prav tako kot verjetno ne s kakšnimi vstopnicami za gledališče. Govorim seveda o večini fantov, nekateri bodo veseli tudi para novih spodnjih hlač.

https://www.youtube.com/watch?v=giSTw1P0enc

Iz iste kategorije: