Promocijske majice so idealen način poletne promocije

Promocija podjetja je lahko draga investicija. Poleg spletnega oglaševanja so idealen način oglaševanja še vedno promocijska darila. V praksi so najbolj uspešne majice, saj spadajo pod nevsiljiv način promocije podjetja.

Tisk na promocijske majice

Pri tisku na majice ste lahko inovativni in poleg samega naziva podjetja natisnete tudi kakšen citat, smešno sliko ali pa strip. Dejstvo je, da vse generacije rade nosijo smešne majice.

Slednje so tudi dober način verbalnega marketinga, saj se ljudje pogovarjajo o vsebini majice ter tako ime vašega podjetja hitreje zaokroži.

Dobra reklama za nizke stroške

Inovativna majica vašemu podjetju nudi boljšo reklamo, kot vlaganje v spletno oglaševanje. Dejstvo je, da smo ljudje vizualna bitja in potrebujemo privlačno reklamo, ki nas prepriča v nakup.

Izberite na primer kombinacijo črne majice in živega napisa, ki bo opazen že na daleč. Izberite kombinacijo naziva vašega podjetja ter rime, ki bo natisnjena na majico odsevala vaš smisel za humor.

Nakup prek spleta za večje popuste

Poleg samega nizkega denarnega vložka v promocijo, lahko prek spleta dobite dodaten popust. Spletni ponudniki namreč nudijo količinski popust. Tako lahko prihranite večjo količino denarja, ki jo lahko vložite še v druga promocijska darila. Poleg majic kupite tudi svinčnike, kape, predpasnike, puloverje, USB ključke, manjše kose orodja in podobno.

Marketing na različnih dogodkih

Nevsiljiv način marketinga je najbolj učinkovit. Na različnih dogodkih in prireditvah tako brezplačno delite natisnjene majice ter širite dobro besedo o vas naprej. na ta način boste hitro dosegli promocijo svojega podjetja na terenu. V kolikor bodo vaši zaposleni prijazni do mimoidočih, bodo z majicami naredili zelo dobro reklamo.

Kupite majice za celo družino

Kupci imajo radi darila tudi za najmlajše. Ženske boste najhitreje prepričali v nakup vaših izdelkov ali storitev tako, da jim poklonite darila za njihove najmlajše.  Natisnite tudi nekaj otroških majic in jih razdelite potencialnim strankam. Poleg majic pa dodajte še kape, plišaste igračke, svinčnike in hranilnike denarja. Otroci bodo daril veseli, starši pa si bodo zapomnili ime vašega podjeta še za naprej. Tako boste hitro pridobili veliko novih strank.

Hiter in efektiven marketing

Prednosti promocije podjetja s pomočjo majic so:

  • Nevsiljiv marketing,
  • Prejemnik majico nosi več let,
  • Cenovno ugoden nakup in tisk,
  • Dolga življenjska doba izdelka,
  • Večja dosegljivost promocije različni populaciji.

Iz iste kategorije: