Povečajte prepoznavnost blagovne znamke s poslovnimi darili

Darila manjših vrednosti in poslovna darila, so danes zelo dobrodošla. Njihov namen je predvsem razveseliti prejemnika. Povečini so darila manjših vrednosti in imajo na sebi odtisnjen logotip ali naziv podjetja. Na ta način ima prejemnik ves čas pri sebi nekaj, kar ga spominja na vas in vaše podjetje. Obenem pa služi kot dobra reklama, saj stane zelo malo denarja, je pa večino časa na vidnem mestu. Najbolj pogosta poslovna darila so kemični in tehnični svinčniki, ravnila, seti pisal, ovratni trakovi, obeski za ključe, personalizirane skodelice, beležnice, kalkulatorji in podobno.

Večji del naročila naj bodo poslovna darila nižje vrednosti

Obstajajo poslovna darila različnih vrednosti. Izbirate na primer med kemičnimi svinčniki za 30 centov, USB ključem za 6 EUR in bolj ekstravagantno uro z okvirjem za sliko. Ker imajo podjetja omejeno količino sredstev, namenjenih za nakup promocijskega materiala in poslovnih daril, izberejo različne izdelke. Kemični svinčniki in ovratni trakovi predstavljajo večji del nakupa, saj jih lahko podarite komerkoli. Malce dražja darila, kot so blokci, USB ključki in zvočniki, so že namenjeni manjšemu številu prejemnikov, saj so takšna poslovna darila dražja. Približno eno petino pa predstavljajo izdelki višjih vrednosti, ki so namenjeni bolj elitnim strankam in najbolj zvestim poslovnim partnerjem.

Velika izbira poslovnih daril
Habeco poslovna darila

Oblačila in dodatki

Namesto generičnih, se lahko odločite tudi za bolj unikatna poslovna darila v smislu oblačil in dodatkov. Izberite na primer kape, rokavice, brisače, jakne, predpasnike, trak za lase, šale, rute, ure, vetrovke ali pa dežne plašče. Vsekakor pri tem ne pozabite na logotip ali naziv podjetja, saj boste tako poskrbeli še za brezplačno oglaševanje in povečanje prepoznavnosti blagovne znamke.

Ne pozabite obdarovati tudi uslužbencev

Ko se podjetje odloča za nova poslovna darila, velikokrat pozabi tudi na lastne uslužbence. Priporočljivo je, da svoje uslužbence nagradite za pridno delo tudi s kakšno malenkostjo. Večini bo zadostoval že kemični svinčnik ali nov blok.

Poslovna darila Habeco
USB ključ je moderno poslovno darilo

V primeru, da ste imeli posebej uspešno leto, je dobro, da izberete tudi kakšno darilo srednje vrednosti. Presenetite uslužbence s torbo za prenosni računalnik, USB ključem, zvočniki in podobno. S takšno gesto boste povečali lojalnost podjetju in vnesli veliko dobre volje.

Iz iste kategorije: