Category Archives: Poslovna in promocijska darila

delovna oblačila

Za nekatera delovna oblačila je pomemben tudi izbor barv

Ko vam kdo omeni delovna oblačila, navadno najprej pomislite na oblačila, ki izdelana iz močnejših materialov, prepletena s številnimi žepi, morda celo umazana. A tovrstni pojem predstavlja precej bolj širok nabor najrazličnejših kosov tekstila. Ko se razpravlja o njih, imamo v mislih tudi takšna oblačila, ki so videti izjemno elegantna.

Za delovna oblačila v službi praviloma poskrbijo delodajalci. Medtem ko ponekod oblačila niso povsem natančno predpisana, pa nekateri poklici narekujejo izjemno natančna navodila, v kakšna oblačila morajo biti oblečeni zaposleni. Prav tako je ključno tudi to, kaj nosijo na nogah. Poleg delovne obleke imajo ponekod zelo pomembno vlogo še delovni čevlji.

Continue reading “Za nekatera delovna oblačila je pomemben tudi izbor barv” »
Promocijske kape

Poletne kape in majice kot odlično poslovno darilo za toplejše mesece

Ustrezno izbrano poslovno darilo vašemu podjetju lahko prinese še večjo prepoznavnost, ne nazadnje tudi večjo prodajo. Izbira daril in dobaviteljev zato nikakor ne sme biti prepuščena naključju. Izbrano izdelek mora v prvi vrsti odražati vaše vrednote, področje delovanja ter aktivnosti. Predvsem pa mora biti kakovosten in uporaben. Obdarovancem je namreč v prvi vrsti najpomembnejša zlasti uporabnost. Po raziskavah naj bi z izbiri takšnega produkta obdržali skoraj 90 % obdarovancev.

Ste že razmislili, kaj boste svojim zaposlenim, poslovnim partnerjem, strankam ter drugim podarjali za toplejše mesece? Poletne kape in kratke majice so na primer odlična izbira.

Continue reading “Poletne kape in majice kot odlično poslovno darilo za toplejše mesece” »

Promocijske majice so idealen način poletne promocije

Promocija podjetja je lahko draga investicija. Poleg spletnega oglaševanja so idealen način oglaševanja še vedno promocijska darila. V praksi so najbolj uspešne majice, saj spadajo pod nevsiljiv način promocije podjetja.

Tisk na promocijske majice

Pri tisku na majice ste lahko inovativni in poleg samega naziva podjetja natisnete tudi kakšen citat, smešno sliko ali pa strip. Dejstvo je, da vse generacije rade nosijo smešne majice.

Continue reading “Promocijske majice so idealen način poletne promocije” »