Darila za pare - kopalni set bambus

Posebna darila za pare za različne priložnosti

Zelo težko je najti idealno darilo za posameznike, kaj šele darila za pare, kjer morate dobro poznati oba. Pred nakupom prek spleta je dobro razmisliti o tem, kaj rada počneta v prostem času, ali se rada razvajata doma v dvoje ali imata raje aktivne počitnice. Razmisliti je potrebno tudi, ali kupiti posebne darilne pakete luksuznih čokolad, likerje s čokoladnimi kozarčki ali pa klasične komplete seta različnih skodelic z žličkami.

Presenečenja za pare različnih starosti

Za mlajše pare pride v poštev komplet likerja s čokoladnimi kozarčki, buteljka slovenskega piva Pelicon, mehki plišasti vzglavniki in čokoladne cigare s konjakom. Za malce starejše je idealno darilo za pare set dveh skodelic za kavo, komplet polnjenih pralinejev in aromatizirana kava.

Darila za pare - Berryshka
Darila za pare – Berryshka Party Pack

Na voljo so različne kavne mešanice od arabskih pridihov, do okusa lešnika in medu in podobno. Za pare srednjih let ali pa starejše pa izberite na primer cvetoči čaj v šatulji. To je zanimivo darilo za pare, kjer je vrečka čaja tesno stisnjena, ob kombinaciji z vodo, pa se razpre in prikaže poseben cvet lilije in osmanthusa. 

Darila za sladkosnede

Pari, ki so bolj sladkosnede narave, potrebujejo čokoladna sladka darila. Izberite darilne pakete različnih čokolad, ki jih kombinirajte s skodelicami. Svetujte jim, da čokolado raztopijo, natočijo v nove skodelice in naredijo vročo čokolado.

Bolj porednim parom pa privoščite veliko čokolado, na kateri je na voljo odtis položajev kamasutre in dodajte še čokoladne cigare s konjakom. 

Pozornosti za romantične pare

Za romantične pare izberite darilno kombinacijo poezije, čokolade, plišastih vzglavnikov in skodelic, na katere lahko pišejo partnerju ljubezenska sporočila. Za razvajanje doma v dvoje pa dodajte komplet z masažno krtačo, brisačko in dišečimi svečkami za popestritev kopalnice. V kolikor poznate, kakšne dišave paru prijajo, pa izberite tudi ženski in moški darilni set. Seti vsebujejo parfum, parfumsko tekoče milo za prhanje  in lično pakiranje v darilni škatli.

Vikend paket razvajanja  

Prek spleta se lahko kupijo tudi boni za različne vrste razvajanja. Kupite na primer vikend paket razvajanja na Bledu, ki vsebuje dve nočitvi, dve luksuzni večerji s štirimi hodi in dva samopostrežna zajtrka. Tako bosta oba pozabila na skrbi in se razvajala ob pogledu na Bled. V kolikor si ne moreta privoščiti oddiha za dva dni, pa izberite samo luksuzno romantično večerjo za dva s pogledom na jezero. 

Iz iste kategorije: