Promocijske kape

Poletne kape in majice kot odlično poslovno darilo za toplejše mesece

Ustrezno izbrano poslovno darilo vašemu podjetju lahko prinese še večjo prepoznavnost, ne nazadnje tudi večjo prodajo. Izbira daril in dobaviteljev zato nikakor ne sme biti prepuščena naključju. Izbrano izdelek mora v prvi vrsti odražati vaše vrednote, področje delovanja ter aktivnosti. Predvsem pa mora biti kakovosten in uporaben. Obdarovancem je namreč v prvi vrsti najpomembnejša zlasti uporabnost. Po raziskavah naj bi z izbiri takšnega produkta obdržali skoraj 90 % obdarovancev.

Ste že razmislili, kaj boste svojim zaposlenim, poslovnim partnerjem, strankam ter drugim podarjali za toplejše mesece? Poletne kape in kratke majice so na primer odlična izbira.

S promocijsko kapo in majico nikakor ne morete zgrešiti

Ker so kape in kratke majice na sploh izjemno uporabni kosi tekstila, z njimi pri poslovnem obdarovanju nikakor ne morete zgrešiti. Še posebej majica je odlično poslovno darilo. Ima dovolj veliko površino, da na njej lahko na viden način predstavite logotip svojega podjetja pa tudi svoje sporočilo oziroma slogan. Obdarovanci bodo majico in kapo zagotovo pogosto uporabljali ter na takšen način uspešno širili prepoznavnost vašega podjetja.

Promocijske majice
Promocijske majice v različnih barvah

Takšni kosi oblačil se lahko uporabljajo na delovnem mestu, v prostem času, na počitnicah, ne nazadnje pri najrazličnejših športnih aktivnostih. Promocijski tekstil je na sploh izjemno priljubljen. Pravzaprav ga potrebujejo prav vsi, in to ne glede na spol.

Izbor najbolj priljubljenih promocijskih kap in majic

Izjemno pestra ponudba majic in kap vam je na voljo tudi v spletni prodajalni. V njej lahko izbirate tudi med drugimi promocijskimi hiti. Hiti pa so izdelki postali tudi zaradi odličnega razmerja med kakovostjo in ceno. Ponudnik vam vse izdelke lahko po želji tudi potiska. Nudi vam kakovosten tisk ali pa vezenje.

Promocijske kape
Promocijske kape so popularen promocijski izdelek

V tem hipu je še posebej zaželeno brskati med poletnimi kapami. Finalistke so vsekakor kape blagovnih znamk Roly, Orlando Kariban ter Action.

Se na promocijskih darilih bolje obnese tisk ali vezenje

Skoraj vsak kupec se sooča s tem vprašanjem. Seveda so prednosti tiska in vezenja od primerna do primera različne. Tako tisk kot tudi vezenje sta lahko povsem obstojni tehniki, a le če sta pravilno in dovolj kakovostno izdelana. Tudi o tem v veliki meri odloča prav ponudnik, ki ga boste morali izbrati sami.

Tudi to, ali boste promocijske kape in majice dali potisniti ali se boste odločili za vezenje, je odvisno predvsem od vas oziroma od dogovora s ponudnikom.

Lične steklenice za vodo

Je steklenica za vodo postala tudi vaša redna spremljevalka na poti, v službi ali pač kjer koli se že nahajate? Pitje vode v primernih količinah namreč močno vpliva na naše vsakodnevno počutje pa tudi na naše zdravje. Če ne pijemo dovolj, se to hitro pokaže v obliki različnih zdravstvenih težav, na primer glavobola. Izgovor, da za redno in dosledno pitje vode skozi dan nimamo časa, je povsem odveč. Pri sebi imate namreč lahko ves čas steklenico s svežo vodo, ki si jo po potrebi sproti dolivate.

Takšne steklenice bi morali zagotoviti tudi svojim otrokom. Tako bi jih že od malega navadili na to, kako zelo pomembno je redno pitje sveže vode. Ker so na trgu na voljo zelo simpatično zasnovane steklenice za vodo, to omogoča, da jih tudi najmlajši radi odnesejo s seboj na pot

Ravno prav velike in lepega videza

Ker praviloma steklenica za vodo ni preveč velika, jo na poti z lahkoto pospravite v svojo torbo. V službi ali kje drugje pa jo lahko imate ves čas pri sebi na delovni mizi ali na kateri koli drugi površini. Ker so moderno zasnovane stekleničke za vodo najatraktivnejšega izgleda, vam takšen izdelek lahko še dodatno okrasi prostor.

Steklenice za vodo imajo pri sebi tudi vsi profesionalni ali pa rekreativni športniki. Ker so priročne in ne preveč velike, jih lahko z lahkoto hranijo kje pri sebi oziroma v za to namenjene prostorčke.

Praktična in cenovno dostopna poslovna darila

Poslovna darila je včasih kar težko izbrati. Še posebej pa je to značilno za vse tiste, ki takšne vrste daril izbirate prvič. Dobro je, da tudi pri drugih podjetnikih pokukate, kaj imajo v svoji ponudbi ali pa odlične ideje najdete tudi na spletu.

V kar nekaj spletnih trgovinah so vam na voljo številna poslovna darila. Prav vsa so izjemno praktična, obenem pa kljub kakovosti niso preveč draga. Lahko se odločite za več različnih vrst poslovnih daril. Pri izbiri pa imejte v mislih predvsem to, koga in ob kakšni priložnosti boste obdarovali.

Poslovno darilo v obliki tekstila

Za svoje zaposlene boste najverjetneje izbrali nekoliko bolj prefinjena poslovna darila. Še posebej se zanje velja potruditi, če so v preteklem obdobju skupaj z vami poželi velike uspehe. Lahko jim na primer podarite darila v obliki tekstila. Še posebej dobro se obnesejo jakne. Te naj bodo narejene iz visokokakovostnih materialov, saj boste tudi s takšno izbiro pokazali, kako zelo cenite svoje delavce.

Nikakor pa ne smete pozabiti niti na svoje poslovne partnerje, stranke, skratka na vse tiste, ki so prav tako odgovorni za vaš poslovni uspeh. Dobra izbira so tudi steklenice za vodo, kape, rokavice, dežniki, USB ključki, ovratniki, zapestnice, promocijske vrečke.

Ne nazadnje pomislite še na to, na katero mesto izbranega poslovnega ali promocijskega darila boste dali natisniti svoje ime podjetja oziroma logotip. Ne nazadnje tudi to zelo veliko šteje.

Za nekatera delovna oblačila je pomemben tudi izbor barv, v prvi vrsti pa je ključno, da so vsa oblačila izdelana iz kakovostnih materialov in da so dovolj trpežna. Preberite več …

poslovna darila

Kako pravilno izbirati primerna poslovna darila?

Če kupujete darilo za katerega od svojih družinskih članov, drugih sorodnikov, prijateljev in znancev, je nekaj povsem drugega, kot če izbirate darila za svoje zaposlene, stranke in poslovne partnerje.

Iz iste kategorije: