Podarite športna oblačila

Ne veste, kaj svojim zaposlenim podariti ob koncu leta ali ob kakšni drugi priložnosti? Ali pa iščete primerno darilo za svoje stranke? Kaj je tisto, česar bi bil vsak vesel? Kaj kupiti, da ne boste zgrešili z darilom? Vsekakor so športna oblačila zelo primerno darilo, saj so praktična in jih potrebuje praktično vsakdo. Četudi se oseba ne ukvarja s športom, jih lahko nosi v prostem času ter tako uporabi na tak način.

Oblačila za šport in prosti čas

Športna oblačila so udobna in kvalitetna, obdarjenci pa so jih vedno veseli in jih tudi radi nosijo. Na njih majhen izvezen ali natisnjen logotip podjetja ni moteč, ne glede na to, za katero oblačilo gre. Nekoč so se kot promocijsko darilo podarjale večinoma le majice s kratkimi rokavi, danes pa je izbira veliko bolj pestra. Na voljo so različna oblačila v številnih modelih in barvnih kombinacijah, med katerimi lahko izbirate.

Lahko podarite prava športna oblačila, ki so namenjena rekreaciji in izdelana iz materialov, ki bolje vpijajo pot ter dobro dihajo. Lahko pa seveda izberete tudi drug promocijski tekstil, med katerim boste našli številna oblačila za prosti čas. Na voljo so majice s kratkimi in dolgimi rokavi, puloverji s kapuco, jopice, flisi, jakne, bunde, brezrokavniki in še kaj. V zadnjem času so kot promocijsko darilo še posebej priljubljene različne softshell jakne, ki tako pri športu kot v prostem času pridejo vedno prav.

Majice, hlače, nogavice

Med športna oblačila ne spadajo le majice in hlače, ampak tudi različni dresi, ki so lahko lepo darilo za vaše zaposlene. Simbolično jim oznanjajo, da so sedaj ekipa, ki mora držati skupaj v športnem duhu. Seveda pa lahko nato drese tudi preizkusijo na kakšnem službenem pikniku ali teambuildingu, nanje pa lahko natisnete tudi kakšen slogan ali ime vaše nove službene ekipe.

Med športna oblačila pa spadajo tudi posebne športne nogavice, ki so odlična izbira za pohodništvo, tek in različne druge športe ter rekreacijo. So namreč zelo udobne, V njih se noga manj poti in je tako manj možnosti za nastanek žuljev, poleg tega pa takšne nogavice stopalu nudijo tudi veliko boljšo oporo, kar je pri športu zelo pomembno.

Iz iste kategorije: