Darilo za fanta

Gotovo ni nobene punce ali ženske, ki ne bi imela težave glede tega, kakšno naj bo darilo za fanta ob novem letu, valentinovem, rojstnem dnevu ali obletnici. Pri mlajših je izvirno in zanimivo darilo težko najti, ker so predvsem zelo finančno omejene (dijakinje, študentke,), tudi kasneje, ko že imaš svoj zaslužek in bi lahko kupil kaj malo dražjega, pa je težko najti pravo idejo – vedno je treba namreč najti nekaj, kar ni tipično in »stereotipno«, temveč bo fanta zares presenetilo in razveselilo. Nenazadnje si vsaka punca želi podariti darilo, zaradi katerega bo prepričan, da je najboljša punca na svetu.darila za fanta
Čemu se torej velja izogniti? V prvi vrsti poceni parfumom in dezodorantom, vodicam za po britju in podobno. Prav tako primerno darilo za fanta ne morejo biti nogavice in druge stvari, za katere vemo, da mu jih načeloma kupuje mama. Darilo za fanta mora biti nekaj zanimivega, nekaj kar se sklada z njegovimi željami – in hkrati nekaj, kar mu ni doslej kupil še nihče.
Seveda pa imate še drugo možnost. Če želite imeti od darila tudi sami nekaj, je najbolje, da je darilo pravzaprav namenjeno obema. Zakaj bi užival le on, ko pa lahko uživata skupaj? Privoščita si avanturo, obiska kakšne zanimivosti, sprostitev ali adrenalina polno doživetje. Pri tem ne pozabite, da so masaže, kopeli, savne in podobna razvajanja bolj kot ne darilo, ki se ga razveselimo ženske, moški pa imajo raje kaj bolj akcijskega. Obisk kakšne tekme, športna aktivnost, motošport in podobno so stvari, ki so jim veliko bolj pri srcu.

Kaj pa, kadar je darilo za fanta bolj skromno, saj ga ne morete ravno peljati na motociklistično tekmo, mu plačati skok s padalom ali z njim skupaj navijati na hokejskem derbiju? V tem primeru imate manj možnosti, da ne zaidete v »klasiko« in podarite spodnjice, rokavice ter podobno. Vedno dobra rešitev so razne manj znane znamke piva, ki jih lahko dobite v specializiranih prodajalnah, obisk kartinga, sobe pobega, kakšno zanimivo darilce iz seks shopa… Odlično darilo za fanta je lahko tudi prenosni računalnik, zato si takoj preberite več o tej možnosti.

Vedno premislite tudi o njegovih hobijih ter njegovih poklicnih zanimanjih. Nekdo, ki je veliko na računalniku, bo morda vesel novega USB ključka ali optične računalniške miške. Nekdo, ki rad kolesari, bo vesel bona za nakup športne prehrane ali bidona za mešanje proteinskih napitkov po vadbi. Če je vaš fant navdušen nad gorami, ga presenetite s skupnim izletom na hrib ali goro, na katerem še ni bil…

Najti pravo darilo za fanta dejansko ni tako enostavno, kot se zdi na prvi pogled. Tudi v primeru, da sta skupaj že dolgo, je namreč včasih težko ugotoviti, kaj je njegova skrita želja. Fantje žal niso takšni kot punce, ki v trgovini ves čas čebljamo o tem, kaj nam je všeč in kaj bi nekoč rade imele. Ampak je tudi prav, da je tako – tako smo prisiljene, da našim dragim zares pozorno prisluhnemo in morda celo med vrsticami razberemo, kaj bi jih utegnilo presenetiti in razveseliti.

Iščete ideje za poslovna darila? Preberite si članek na to temo.

Iz iste kategorije: