Category Archives: Darila

Darila za pare - kopalni set bambus

Posebna darila za pare za različne priložnosti

Zelo težko je najti idealno darilo za posameznike, kaj šele darila za pare, kjer morate dobro poznati oba. Pred nakupom prek spleta je dobro razmisliti o tem, kaj rada počneta v prostem času, ali se rada razvajata doma v dvoje ali imata raje aktivne počitnice. Razmisliti je potrebno tudi, ali kupiti posebne darilne pakete luksuznih čokolad, likerje s čokoladnimi kozarčki ali pa klasične komplete seta različnih skodelic z žličkami.

Continue reading “Posebna darila za pare za različne priložnosti” »

Izboljšajmo prepoznavnost svojega podjetja

Širjenje zavesti o naši znamki

Promocijski tekstil je izredno popularno darilo, ki ga uporabljajo mnoga majhna in velika podjetja. Temu je tako, saj lahko služijo kot hodeče oglasne table za potencialne stranke. Ljudje, ki bodo nosili naše brezrokavnike, majice, hlače ipd., bodo oglaševali naše podjetje vsem okoli sebe. Tako se počasi, vendar zmerno, širi znanje o obstoju našega podjetja.

Oblačila so narejena za daljšo uporabo. Naše stranke in poslovni partnerji jih bodo zelo verjetno imeli pri sebi več let. To pa pomeni, da bodo dalj časa izpostavljeni naši znamki. Z nošenjem naših brezrokavnikov in drugih oblačil, pa bodo tudi ljudem okoli sebe sporočali o obstoju našega podjetja.

Continue reading “Izboljšajmo prepoznavnost svojega podjetja” »

Darila za rojstni dan – za najzahtevnejše okuse

Nakupovanje daril vas lahko celo spravlja ob živce, sploh če darilo nakupujete za osebo, ki je izjemno zahtevna in za katero ne veste točno, kaj sploh potrebuje oziroma kaj si želi. Če pa poznate nekaj dobrih prodajaln, kjer lahko kupite že vnaprej pripravljena darila, s tem ne bi smeli imeti prav veliko težav. 

Continue reading “Darila za rojstni dan – za najzahtevnejše okuse” »

Podarite športna oblačila

Ne veste, kaj svojim zaposlenim podariti ob koncu leta ali ob kakšni drugi priložnosti? Ali pa iščete primerno darilo za svoje stranke? Kaj je tisto, česar bi bil vsak vesel? Kaj kupiti, da ne boste zgrešili z darilom? Vsekakor so športna oblačila zelo primerno darilo, saj so praktična in jih potrebuje praktično vsakdo. Četudi se oseba ne ukvarja s športom, jih lahko nosi v prostem času ter tako uporabi na tak način.

Continue reading “Podarite športna oblačila” »
Majice za dekliščino

Zakaj potrebujemo majice za dekliščino?

Majice za dekliščino so nujna oprema za bodočo nevesto in vse njene prijatelje. Temu je večinoma tako, ker oblačilo samo po sebi pove v katero skupino spadajo ljudje, ki jih nosijo. Obenem pa je očiten znak, da se dogaja nekakšna proslava posebnega dogodka. V vsakem primeru je pomemben dodatek k vsaki dekliščini.

Za najboljšo izkušnjo potrebujemo načrt, ki nam bo pomagal izbrati ali izoblikovati najboljše majice za dekliščino. V tem vodiču se bomo poglobili v prakso izbire pravih majic in kako nam lahko popestrijo ta enkraten dogodek za katerega so namenjene.

Continue reading “Zakaj potrebujemo majice za dekliščino?” »

Ročne ure

Ročne ure niso namenjene le merjenju časa

Že kar nekaj časa velja, da ročne ure niso namenjene le merjenju časa, ampak se vse pogosteje uporabljajo kot modni dodatek, ki poskrbi za končno zunanjo podobo osebe. Vsako leto za take ure narekuje svoje modne trende, ki se jih nekateri močno oprijemajo. Spet drugim pa je popolnoma dovolj, da imajo na zapestju uro, ki jim je všeč in ki je primerna za njihov stil. Vse bolj so priljubljene tudi ročne ure, ki jih lahko nadeneta oba spola.

Continue reading “Ročne ure niso namenjene le merjenju časa” »

Po darilo za fanta kar v najljubšo spletno trgovino

Spletno nakupovanje je sodoben način nakupovanja, ki se ga poslužuje že veliko ljudi. Tovrstno nakupovanje je priljubljeno tudi zato, ker lahko na spletu dandanes kupimo že prav vse. Najbolj pogosto nakupovanje pa vključuje nakupe raznovrstnih daril. Darilo za fanta je zagotovo zahtevna naloga, ki nam jo splet vsekakor pomaga rešiti. Ponuja nam namreč ogromno spletnih trgovin, ki se ukvarjajo izključno s prodajo daril.

Continue reading “Po darilo za fanta kar v najljubšo spletno trgovino” »

Povečajte prepoznavnost blagovne znamke s poslovnimi darili

Darila manjših vrednosti in poslovna darila, so danes zelo dobrodošla. Njihov namen je predvsem razveseliti prejemnika. Povečini so darila manjših vrednosti in imajo na sebi odtisnjen logotip ali naziv podjetja. Na ta način ima prejemnik ves čas pri sebi nekaj, kar ga spominja na vas in vaše podjetje. Obenem pa služi kot dobra reklama, saj stane zelo malo denarja, je pa večino časa na vidnem mestu. Najbolj pogosta poslovna darila so kemični in tehnični svinčniki, ravnila, seti pisal, ovratni trakovi, obeski za ključe, personalizirane skodelice, beležnice, kalkulatorji in podobno.

Continue reading “Povečajte prepoznavnost blagovne znamke s poslovnimi darili” »