Category Archives: Darila

smešne skodelice

Smešne skodelice na vrhu seznama najbolj priljubljenih daril

Za nekatere je nakupovanje daril za rojstni dan in druge priložnosti izjemno zabavno darilo. Po drugi strani pa številni kupci niti pod razno ne vedo, kaj pravzaprav izbrati za svojega obdarovanca. V tem primeru se je najbolje orientirati kar po seznamu najbolj priljubljenih daril. Daleč na vrhu seznama se nahajajo tudi smešne skodelice, ki jih lahko podarite otrokom pa tudi odrasli osebi.

Skodelica je na sploh zelo uporabno darilo. Ni je osebe, ki skodelice v roke ne bi prijela vsaj enkrat na dan. Zlasti je takšno darilo dobrodošla izbira za vse kavoljubce in vse tiste, ki čez dan radi pijejo tople napitke. Če je skodelica smešna, to pomeni, da je na njej duhovit potisk, pa še toliko bolje.

Continue reading “Smešne skodelice na vrhu seznama najbolj priljubljenih daril” »
darila za moške

Izbira darila za moške je precej lažja, kot si mislite

Obdarovanje je za večino ljudi precej prijeten dogodek. Še toliko bolj pa se veselimo nekoga obdarovati, če vemo, da smo zanj pripravili darilo, ki ga bo zagotovo vesel. A to lahko naredimo le, če obdarovanca precej dobro poznamo ali pa ga kar direktno vprašamo, kaj si najbolj želi za rojstni dan ali pa katero koli drugo priložnost.

Continue reading “Izbira darila za moške je precej lažja, kot si mislite” »
Darila za pare - kopalni set bambus

Posebna darila za pare za različne priložnosti

Zelo težko je najti idealno darilo za posameznike, kaj šele darila za pare, kjer morate dobro poznati oba. Pred nakupom prek spleta je dobro razmisliti o tem, kaj rada počneta v prostem času, ali se rada razvajata doma v dvoje ali imata raje aktivne počitnice. Razmisliti je potrebno tudi, ali kupiti posebne darilne pakete luksuznih čokolad, likerje s čokoladnimi kozarčki ali pa klasične komplete seta različnih skodelic z žličkami.

Continue reading “Posebna darila za pare za različne priložnosti” »

Izboljšajmo prepoznavnost svojega podjetja

Širjenje zavesti o naši znamki

Promocijski tekstil je izredno popularno darilo, ki ga uporabljajo mnoga majhna in velika podjetja. Temu je tako, saj lahko služijo kot hodeče oglasne table za potencialne stranke. Ljudje, ki bodo nosili naše brezrokavnike, majice, hlače ipd., bodo oglaševali naše podjetje vsem okoli sebe. Tako se počasi, vendar zmerno, širi znanje o obstoju našega podjetja.

Oblačila so narejena za daljšo uporabo. Naše stranke in poslovni partnerji jih bodo zelo verjetno imeli pri sebi več let. To pa pomeni, da bodo dalj časa izpostavljeni naši znamki. Z nošenjem naših brezrokavnikov in drugih oblačil, pa bodo tudi ljudem okoli sebe sporočali o obstoju našega podjetja.

Continue reading “Izboljšajmo prepoznavnost svojega podjetja” »

Darila za rojstni dan – za najzahtevnejše okuse

Nakupovanje daril vas lahko celo spravlja ob živce, sploh če darilo nakupujete za osebo, ki je izjemno zahtevna in za katero ne veste točno, kaj sploh potrebuje oziroma kaj si želi. Če pa poznate nekaj dobrih prodajaln, kjer lahko kupite že vnaprej pripravljena darila, s tem ne bi smeli imeti prav veliko težav. 

Continue reading “Darila za rojstni dan – za najzahtevnejše okuse” »

Podarite športna oblačila

Ne veste, kaj svojim zaposlenim podariti ob koncu leta ali ob kakšni drugi priložnosti? Ali pa iščete primerno darilo za svoje stranke? Kaj je tisto, česar bi bil vsak vesel? Kaj kupiti, da ne boste zgrešili z darilom? Vsekakor so športna oblačila zelo primerno darilo, saj so praktična in jih potrebuje praktično vsakdo. Četudi se oseba ne ukvarja s športom, jih lahko nosi v prostem času ter tako uporabi na tak način.

Continue reading “Podarite športna oblačila” »
Majice za dekliščino

Zakaj potrebujemo majice za dekliščino?

Majice za dekliščino so nujna oprema za bodočo nevesto in vse njene prijatelje. Temu je večinoma tako, ker oblačilo samo po sebi pove v katero skupino spadajo ljudje, ki jih nosijo. Obenem pa je očiten znak, da se dogaja nekakšna proslava posebnega dogodka. V vsakem primeru je pomemben dodatek k vsaki dekliščini.

Za najboljšo izkušnjo potrebujemo načrt, ki nam bo pomagal izbrati ali izoblikovati najboljše majice za dekliščino. V tem vodiču se bomo poglobili v prakso izbire pravih majic in kako nam lahko popestrijo ta enkraten dogodek za katerega so namenjene.

Continue reading “Zakaj potrebujemo majice za dekliščino?” »

Ročne ure

Ročne ure niso namenjene le merjenju časa

Že kar nekaj časa velja, da ročne ure niso namenjene le merjenju časa, ampak se vse pogosteje uporabljajo kot modni dodatek, ki poskrbi za končno zunanjo podobo osebe. Vsako leto za take ure narekuje svoje modne trende, ki se jih nekateri močno oprijemajo. Spet drugim pa je popolnoma dovolj, da imajo na zapestju uro, ki jim je všeč in ki je primerna za njihov stil. Vse bolj so priljubljene tudi ročne ure, ki jih lahko nadeneta oba spola.

Continue reading “Ročne ure niso namenjene le merjenju časa” »